آمریکا به نمایندگان ایران ویزا نداد | اولین سنگ اندازی میزبان جام جهانی سیدورف جانشین ساپینتو را انتخاب می‌کند| درانتظار نتیجه استقلال و المحرق باکیچ مشکلی برای بازی با گل‌ گهر ندارد مایکل کریک گزینه جانشینی آموریم کسر امتیاز از ۱۰ تیم لیگ یکی! تارتار گزینه جانشینی هاشمیان چالش‌های فرشاد در پرسپولیس؛ از درگیری با بازیکنان خودی تا انتقادات هواداران دنیامالی: ورزشگاه آزادی از ابتدای سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود سراج، جانشین شجاعی شد استارت لیگ برتر بسکتبال از پنجشنبه (۱۰ مهر ۱۴۰۴) + برنامه بازی‌ها آلیسون، بازی حساس لیورپول با چلسی را از دست داد شوک سهمگین چشمی به ساپینتو | من نیستم! ترکیب احتمالی استقلال برابر المحرق بحرین (۹ مهر ۱۴۰۴) | برنامه ساپینتو برای خروج از بحران لیگ برتر فوتبال ایران، چهارمین لیگ پرهزینه آسیا! انحصار صداوسیما در پخش مسابقات ورزشی پایان می‌یابد؟ اتلتیکو کامبک زد قطع همکاری یک برند معروف با تیم ملی فوتبال اسرائیل برنامه بازی‌های هفته ششم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | لیگ از بی‌رمقی درمی‌آید؟ محمود خسروی وفا عضو شورای عالی ورزش و تربیت بدنی شد
سرخط خبرها

رباط پای غلامی پاره شد| دوری ۷ ماهه مدافع استقلال از فوتبال

  • کد خبر: ۷۴۵۰۰
  • ۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷
رباط پای غلامی پاره شد| دوری ۷ ماهه مدافع استقلال از فوتبال
با بررسی‌های انجام شده روی پای عارف غلامی کاملا مشخص شد که این بازیکن با پارگی رباط مواجه شده است. غلامی درجریان دربی ۹۶ براثر یک بی احتیاطی بزرگ، دچار مصدومیت شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، همان لحظه‌ای که عارف غلامی برای دفع توپ را سراسیمگی به سمت دروازه استقلال رفت و بدنش به طرز عجیبی چرخید و به زمین افتاد، کاملا مشخص بود که با مصدومیتی شدید مواجه شده است. غلامی با این حال بعد از آن دوباره به بازی ادامه داد، اما دقایقی بعد دوباره روی زمین افتاد تا مشخص شود مصدومیت او کاملا جدی است. حالا بعد از بررسی‌های دقیق پزشکان و بررسی عکس‌های ام آر آی از پای این بازیکن مشحص شد که گمانه زنی‌ها درباره وضعیت عارف غلامی کاملا به واقعیت نزدیک بوده و این بازیکن با پارگی رباط صلیبی پا مواجه شده است. مصدومیتی که او را تا ۷ ماه از میادین فوتبال دور خواهد کرد. غلامی که یکی از بازیکنان مورد توجه اسکوچیچ هم بود، به احتمال زیاد حضور دربازی‌های آتی تیم ملی را هم از کف خواهد داد و نمی‌تواند در تمرینات و بازی‌های ملی حاضر شود. احتمالا در غیاب این بازیکن از این پس شاهد حضور محمد دانشگر در ترکیب استقلال خواهیم بود. بازیکنی که مورد غضب سرمربی استقلال است و فرهاد مجیدی چندان رابطه خوبی با این مدافع ندارد. به هرحال مصدومیت غلامی نشان داد که این بازیکن در صحنه دفع توپ بیش از حد دچار بی احتیاطی شده و شاید اگر قدری درآن صحنه مدیریت می‌کرد، اکنون با این مصدومیت شدید مواجه نمی‌شد و همچنان می‌توانست برای استقلال بازی کند. البته انتقاد‌های بسیاری به عملکرد این مدافع وارد است، اما با این حال مصدومیت غلامی برای استقلال خبر خوبی نیست و منجر به از دست رفتن یکی از نیرو‌های دفاعی این تیم خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->